آیا به پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان نیاز دارید؟

ایمپلنت های دندان راه حلی عالی برای جایگزینی دندان های از دست رفته و بازیابی لبخندی زیبا و عملکردی هستند. با این حال، در برخی موارد، استخوان فک به اندازه کافی برای نگه داشتن ایمپلنت در جای خود قوی یا ضخیم نیست. در این شرایط، پیوند استخوان قبل از قرار دادن ایمپلنت ضروری می شود.

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان فرآیندی است که طی آن جراح از بخشی از استخوان بدن شما، معمولاً از لگن یا فک پایین، استفاده می کند و آن را به ناحیه ای که نیاز به استخوان اضافی دارد پیوند می زند. این امر به ایجاد یک پایه محکم برای ایمپلنت و افزایش احتمال موفقیت آن کمک می کند.

برای رزرو نوبت جهت اقدامات درمانی یا زیبایی دندان در کلینیک دکتر سروش و دریافت مشاوره تخصصی و رایگان، با شماره‌های 09120501434 یا 02122777430تماس بگیرید.

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان روشی مناسب برای جایگزینی دندان ازدست‌رفته است. اگر دندان خود را در اثر ضربه، عفونت، پوسیدگی یا بیماری لثه از دست داده‌اید، با کاشت دندان می‌توانید جایگزین طبیعی برای آن داشته باشید. اما گاهی لازم است پیش از ایمپلنت، پیوند استخوان انجام شود.

برای اینکه انواع روکش ایمپلنت به‌خوبی در استخوان فک قرار بگیرد، باید حجم استخوان فک بازسازی شود؛ به همین دلیل جراحی پیوند استخوان انجام می‌شود. زمانی که استخوان کافی وجود نداشته باشد، ایمپلنت به فک متصل نشده یا در زمان کوتاهی شل می‌شود. اگر استخوان فک نازک یا ارتفاع آن کم باشد، پیوند استخوان در ایمپلنت دندان انجام می‌شود.

انواع پیوند استخوان در ایمپلنت دندان کدامند؟

انواع پیوند استخوان در ایمپلنت دندان کدامند؟اگر در قسمتی که دندان خود را از دست داده‌اید، حجم و تراکم استخوان کم باشد، پیوند استخوان برای افزایش عمر ایمپلنت دندان انجام می‌شود. مواد پیوند استخوان را می‌توان با روش‌های مختلف تهیه کرد. برای پیوند استخوان در دهان از چه موادی استفاده می شود؟ انواع مواد پیوند شامل موارد زیر است:

  • اتوگرافت: در این روش استخوان از بافت بدن شخص گرفته می‌شود.
  • آلوگرافت: در این روش استخوان از بانک بافت انسانی گرفته می‌شود.
  • زنوگرافت: مواد پیوند استخوان از بانک بافت حیوانی گرفته می‌شود.
  • آلوپلاستیک: مواد پیوند استخوان مصنوعی است.

حفظ سوکت در این روش بلافاصله بعد از کشیدن دندان پیوند استخوان انجام شده و از فرورفتگی دو طرف سوکت جلوگیری می‌شود.افزایش ریج اگر مدت‌ها قبل دندان خود را ازدست‌داده باشید، استخوان فک نازک‌تر شده است. در این شرایط با پیوند استخوان پایه‌ای پایدار برای ایمپلنت ایجاد می‌شود. در افزایش ریج علاوه بر افزایش ارتفاع پهنای بافت نیز بیشتر می‌شود.
لیفت سینوس اگر دندان فک بالا را ازدست‌داده باشید، احتمال دارد سینوس به سمت پایین آمده باشد. در این شرایط نمی‌توان ایمپلنت را در استخوان قرار داد. با جراحی غشای سینوس به سمت بالا کشیده شده و فضای خالی با مواد پیوند استخوان پر می‌شود

بیشتر بخوانید:قیمت ایمپلنت دندان

عمل پیوند استخوان برای چه افرادی ضروری است؟

یا در واقع می‌توان گفت که پیوند استخوان برای ایمپلنت برای چه کسانی مناسب است؟ هر شخصی که بخواهد کاشت ایمپلنت انجام دهد و حجم و تراکم استخوان فک پایینی داشته باشد، نیاز به پیوند استخوان دارد. ایمپلنت زیگوماتیک یکی از بهترین روش‌های کاشت دندان برای افرادی است که استخوان آن‌ها تحلیل رفته است. معمولا افراد با شرایط زیر نیاز به این جراحی دارند:

  1. اگر دندان خود را مدت طولانی از دست داده است.
  2. دچار بیماری لثه (پریودنتال) باشد.
  3. نقص‌هایی از زمان تولد
  4. آسیب یا ضربه به‌صورت

مزایای جراحی پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان چیست؟

مزایای جراحی پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان چیست؟با انجام پیوند استخوان شما می‌توانید کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان شوید. اگر به هر دلیلی مانند ضربه، پوسیدگی دندان یا بیماری لثه دندان خود را از دست داده‌اید، با پیوند استخوان می‌توانید فک را به شکل قبل بازگردانید. علاوه بر کاشت دندان برای درمان‌های ترمیمی دیگر نیز پیوند استخوان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید:مراقبت ایمپلنت دندان

نحوه پیوند استخوان در ایمپلنت دندان چگونه است؟

زمانی که استخوان کافی برای نصب ایمپلنت وجود نداشته باشد، این جراحی انجام می‌شود. در این عمل با پیوند بافت استخوانی، استخوان فک ترمیم و بازسازی می‌شود. این بافت پیوندی شبیه به داربستی عمل می‌کند که بافت استخوان روی آن رشد کرده و بازسازی می‌شود.

قبل از جراحی پیوند استخوان فک برای ایمپلنت و انجام مراحل ایمپلنت دندان باید عکس‌برداری با اشعه ایکس انجام شود. در این تصاویر مشخص می‌شود که چه مقدار استخوان ازدست‌رفته است. برای انجام جراحی ابتدا بی‌حسی موضعی تزریق می‌شود.

بعد از بی‌حسی روی لثه برشی ایجاد شده و بافت لثه کمی جابه‌جا می‌شود. در این شرایط استخوان فک قابل‌مشاهده بوده و جراح بعد از تمیز و ضدعفونی‌کردن آن ناحیه مواد پیوند استخوان فک پایین و بالا یا جراحی پیوند استخوان لثه را اضافه می‌کند. دندانپزشکان در بیشتر مواقع مواد پیوندی را با یک غشا پوشانده و محل برش را بخیه می‌زنند.

در برخی موارد، دندانپزشک ممکن است پیوند استخوان دندان برای ایمپلنت را با پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) ترکیب کند. پی‌آرپی نمونه خونی است که از بدن شما گرفته می‌شود و برای سرعت بخشیدن به بهبودی و بازسازی بافت جراح از آن استفاده می‌کند. ایمپلنت به روش پانچ نیز نوعی ایمپلنت بدون جراحی است که در کوتاه‌ترین زمان مراحل کاشت دندان را طی می‌کند.

مراحل پیوند استخوان در ایمپلنت دندان (مراحل ایمپلنت با پودر استخوان)

مراحل پیوند استخوان در ایمپلنت دندان (مراحل ایمپلنت با پودر استخوان)نحوه پیوند استخوان برای ایمپلنت و نحوه تزریق پودر استخوان در لثه به شرح زیر است:

  • بی‌حسی موضعی تزریق می‌شود.
  • روی لثه برشی ایجاد شده و بافت لثه کنار زده می‌شود.
  • استخوان فک قابل‌مشاهده بوده و باید ضدعفونی شود.
  • فضای خالی در استخوان فک با مواد پیوند استخوان پر می‌شود.
  • غشایی روی مواد پیوندی قرار می‌گیرد.
  • بافت لثه بخیه زده می‌شود.

مرکزدندانپزشکی سروش به شما اطمینان می دهد که بهترین خدمات را با مناسب ترین قیمت ارائه خواهد داد.رضایت شما، هدف اصلی ماست

معایب و عوارض پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

معایب و عوارض پیوند استخوان در ایمپلنت دندانبعد از پیوند استخوان در ایمپلنت دندان برخی عوارض شایع بوده و بعد از چند روز برطرف می‌شوند. بعد از انجام پیوند استخوان داروهای مسکن و آنتی‌بیوتیک را طبق تجویز پزشک مصرف کنید و اگر درد و تورم بدتر شد یا محل پیوند چرک کرد به دندانپزشک مراجعه کنید. این عوارض عبارتند از:

  • درد
  • خونریزی
  • تورم
  • کبودی
  • خونریزی شدید
  • عفونت
  • آسیب عصبی

عوارض تزریق پودر استخوان در لثه برای ایمپلنت چیست؟

عوارض تزریق پودر استخوان در لثه برای ایمپلنت چیستبرخی از عوارض پیوند استخوان فک و تزریق پودر استخوان در لثه برای ایمپلنت ممکن است شامل عفونت، التهاب، خونریزی، تورم، درد، واکنش‌های آلرژیک، شکست ایمپلنت و مضرات مرتبط با بیهوشی باشد.
مراقبت های بعد از عمل پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان
بعد از جراحی پیوند استخوان مقداری تورم و درد طبیعی است. دندانپزشک برای کنترل درد داروهای مسکن تجویز می‌کند. همچنین برای کاهش احتمال عفونت و عوارض ایمپلنت دندان داروهای آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شوند. این داروها را باید به طور منظم مصرف کنید.

در چند روز اول ممکن است تکه‌های خارج شده استخوان را دهان خود احساس کنید. این تکه‌ها شبیه به نمک یا شن هستند. معمولا خروج این مقدار کم مواد پیوندی جای نگرانی ندارد. اما بهتر است با دندانپزشک خود تماس بگیرید تا از سلامت بافت پیوندی مطمئن شوید

با تیمی از متخصصین مجرب و متعهد در خدمت شما هستیم.

خیابان دولت، بلوار کاوه، ساختمان پزشکان کیمیا طبقه 4، واحد 28، مرکزدندانپزشکی سروش

021-22777430

09120501434

09120501434

drsoroushkhalaf